Selamat pagi bunda, mau masak camilan apa hari ini buat keluarga.
Gak ada salahnya dong nyobain salah satu camilan khas dari Bandung ini, eitss jangan salah sangka sama namanya ya. Yuk bund simak resepnya.
Cara membuat :
- Tahu kuning atau bisa diganti dengan tahu lain, Potong seukuran dadu
- Campurkan tahu dengan terigu yang sudah di bumbui
- Goreng sampai warna kekuningan
- Taburi bumbu lada seperti bon cabe
- Siap dihidangkan dan dimakan (lebih enak selagi masih hangat)
Gimana bund, mudah banget kan cara buatnya.
Selamat mencoba bunda, semoga bermanfaat.
DISCLAIMER: All wallpapers and backgrounds found here are believed to be in the "public domain". All of the images displayed are of unknown origin. We do not intend to infringe any legitimate intellectual right, artistic rights or copyright. If you are the rightful owner of any of the pictures/wallpapers posted here, and you do not want it to be displayed or if you require a suitable credit, then please contact us and we will immediately do whatever is needed either for the image to be removed or provide credit where it is due. All the content of this site are free of charge and therefore we do not gain any financial benefit from the display or downloads of any images/wallpaper.
0 Response to "Resep Membuat Tahu Jablay (Khas Bandung)"
Post a Comment